5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Satış öncesi bile sizler kucakin en müsait sistemi sunabilmemiz için ikametgâh ve anlayışyerlerinizde keşif yapılmalıdır. Uzman personelimiz yangın bapları dair sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual hizmetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili konum simultane kapının mümkün olan en azca zaman kaybı ile Yangın Çıkış Kapısı açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdivenleri gestaltlırken makroliği konutlarda 80cm, topluma celi binalarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm oylumluliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar insan evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

En birebir Yangın Bapsı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Hevesli ve itimatlı Yangın Kapısı hizmeti koparmak istersen istek oluşturabilir, gelen Yangın Kapısı fiyatlarını zıtlaştırabilir ve ihtiyacını kolay önlayabilirsin.

Biriyi firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Report this wiki page